Фирма за ремонт на покриви. Основни реконструкции на различните видове покриви.

С течение на времето покрива на всяка сграда неминуемо губи първоначалния си облик. Това води и до влошаване на експлоатационните характеристики на това структурно перо на сградата. При някои покривни покрития различни видове „бъгове“ започват по-рано, при други – по-късно. Причините, поради които възниква необходимост от цялостна или частична реконструкция  на покрива са няколко : дълга експлоатация, отрицателното влияние на външната среда. Също така проблеми в устройството, използването на нискокачествени материали при монтаж на покрива и др. Всичко това прави ремонтът на покрива макар и неприятна, също така и неизбежна стъпка. Специалистите от нашата фирма за ремонт на покрив ще ви помогнат да се справите блестящо с тази задача.

Фирма за ремонт на покриви – мек херпес зостер

Меките покриви по-често се нуждаят от ремонт, в сравнение с керемидените или покривите от ламарина. Най-често проблема е теч. Предотвратяването му е свързано с по-честа проверка, инспектиране и ремонт. Това би довело до по-навременна реакция от страна на фирмите за ремонт. Те биха подменили материалите, в местата, където е необходимо. Както при всеки ремонт на покрива, индикация за това, че е необходима подмяна, са както външната повърхност на покрива така и дренажните устройства. Важни са също състоянието на замазките, улуците, комините и др. Качествено и навреме извършените ремонтни дейности, могат да предотвратят бъдещи течове и да спестят средства на собствениците на сгради. Фирма за ремонт на покрив.

Евтини и краткотрайни материали, като покривен филц трябва да се покриват с мастика на всеки три години, за да могат да запазят своите външни свойства и експлоатационен живот. Ремонтът а мек покривен материал трябва да се извършва на всеки пет години. Стъпките се извършват последователно, започвайки от най-високата точка на покрива към долните слоеве. Ако трябва да приложите лепенка, тя също трябва да бъде намазана с битумна мастика. В този случай пластирът трябва да се простира отвъд шевовете с 10 cm или повече.

Фирма за ремонт на покриви – метален покрив

Поцинкованата стомана е най-често използваният материал при изграждане на метален покрив. Добрите експлоатационни характеристики се запазват около 15 години. Най-честите ,,болести“, които могат да възникнат след продължителна експлоатация, са появата на ръжда и течове. При манипулацията, нашата фирма за ремонт на покрив използва лепенки от същия материал. По повърхността ръждата, която се е появила се почиства и след това се запояват лепенките. Понякога е необходимо да се подменят изцяло цели листове и това ще е по-скоро цялостен, отколкото частичен ремонт. Металните листове се премахват напълно и се заменят с нови.

Когато ремонтираме метален покрив, не трябва да забравяме да положим огнезащитно покритие върху дървените елементи от конструкцията. Вентилационната система също се проверява и почиства от замърсители. За да се манипулира през възможно най-дълъг период, металния покрив е добре да се ремонтира с материали с полимерно покритие. Такива материали предпазват от корозия и удължават експлоатационния период на покрива.

София, Асеновград, Видин, Враца, Казанлък, Костинброд, Монтана, Нова Загора, Самоков, Свищов, Своге, Троян, Велинград, Сандански, Гоце Делчев, Перник, Ботевград, Търговище, Сливен, ЯмболШумен и цялата страна

Нашите новини