Част от нашите обекти

Фирма „Билдинг корпорейшън“ е с дългогодишен опит в ремонт на покриви. При нас можете да разчитате и в строителството на нови покриви.
Имаме готовност да поемем обекти и да работим на територията на цялата страна. При сключен договор предлагаме пълна гаранция за всички извършени услуги от 5 до 25 години.
Работим с едни от най-добрите материали за хидроизолация на покриви и керемиди – SALAMBO, BRAMAC, TONDACH и други доказани маркиВсички от екипа сме с дългогодишен доказан опит в ремонта на покриви, а също така и в строителството на нови покриви.
Всеки един покрив направен от нас, сме го ремонтирали или построили, сякаш е покривът на нашата къща или къщата на родителите ни. Работим така, че през следващите поне 10-15 години да нямат грижи нашите клиенти с покрива.
Ремонт на покриви, Ремонт на покриви с дървена конструкция, Ремонт на покриви с керемиди, Покривна хидроизолация, Ремонт на покриви с битумни керемиди, Ремонт на покриви с ламарина, Ремонт на покриви с поликарбонат, Сух монтаж на капаци, Измазване на капаци, Измазване на комини

 

Билдинг корпорейшън рейтинг
Билдинг корпорейшън икона 9

Опит

Дългогодишен опит в ремонт на покрив, утвърдил ни като професионалисти в бранша

Билдинг корпорейшън икона 8

Уважение

Уважаваме своите клиентите и се надяваме те да ни препоръчат на свои познати

Билдинг корпорейшън икона 6

Достъпни цени

Цените, на които работим са, добри и отговарят на вложения труд и материали

Покривът е основна съставна част на всяка сграда. Той я предпазва от вредните влияния на околната среда като вятър, дъжд, сняг. Всеки ремонт в жилището Ви е пряко свързан със състоянието на покрива. Преди всяка една ремонтна дейност трябва да се уверите, че състоянието на вашия покрив позволява да бъде извършена. В противен случай ще трябва да правите ремонта отново, което би Ви отнело допълнително време и финансови средства.

Ако забележите теч не пристъпвайте към дейността “направи си сам”. Някои щети могат да бъдат видимо на повърхността на покривите, но впоследствие да се окаже, че проблемът е по-сериозен. Затова потърсете съвет от опитен и висококвалифициран персонал.

Нашата фирма разполага със специалисти, които определят степента и тежестта на увреждане. Те оглеждат критичните области и предоставят цялостна оценка на състоянието , така че да се извърши правилната ремонтна дейност.

Преди да предприемете ремонт е добре да се съобразите с някои особености:

  • При изборът на материали трябва да се обърне внимание на качеството. Подборът на евтини консумативи почти винаги е свързан с по-големи разходи впоследствие, защото се налага повторно извършване на ремонта;
  • Предпочитаният сезон за тази дейност е лятото. Лошите метеорологични условия през зимата биха допринесли за невъзможността да бъде ремонтиран покривът качествено;
  • Изборът на фирма е от съществено значение. Едно от основните условия, които трябва да имате към изпълнителя, е да дойде и на място да огледа щетите. Всяка оценка, направена по телефона е несериозна и трябва да Ви насочи към избор на друга фирма.

В нашия екип присъстват опитни алпинисти, специализирали се в извършването на строително-ремонтни действия. Все по-често се налагат ремонти на високи и труднодостъпни места, където единственото решение е използването на въже. Тук на помощ идват сръчните експерти алпинисти от фирмата. Ние предлагаме топло и хидроизолация, подмяна, монтаж или демонтаж на водосточни тръби и улуци, запълване на фуги, монтаж на ламаринени покриви и всякакви други ремонтни дейности, които изискват използването на въжен достъп. Работим бързо, прецизно и само с първокачествени материали, при това на достъпни цени. За всеки подписан договор даваме точно определен срок за изпълнение на проекта и гаранция за качеството на извършената от нас дейност.

Алпинистки услуги:

  • топлоизолация
  • хидроизолация
  • монтаж/демонтаж на водосточни тръби
  • монтаж/демонтаж на улуци
  • запълване на фуги
  • монтаж на ламаринени покриви
Костинброд, ул. Еделвайс
Пловдив кв Горна Махала ул 20
гр.Сливница СУ училище св. св. Кирил и Методи
гр София кв.Банишора бл.34 вх.Б
Калотина Граничен пункт Златарево

Качество, за което плащате – от нас и нашите професионалисти

без авансово плащане и в срок

което заслужавате и получавате

оглед до 2 часа

гаранция на изработката или ремонта

в цялата страна

Ремонт на покриви и изграждане на нови покривни конструкции

100% качествен ремонт на вашия ПОКРИВ от специалисти в бранша с над 20-годишен опит

С какво сме по-добри от другите фирми за ремонт на покриви?

Ние гарантираме:

– Абсолютна коректност!
– Конкурентен ценоразпис, съобразени с финансовите възможности на нашите клиенти.
– 100% качествен ремонт на вашия ПОКРИВ.
– Спазваме уговорените срокове за изпълнение!
– Предлагаме пълна гаранция, при сключване на договор за всички извършени услуги от 5 до 25 години.

Къде и как работи нашата фирма за строителство и ремонт на покриви:
Извършваме разнообразни ремонти дейности и предлагаме

– експресни огледи до 2 часа
– гаранция за извършените услуги – до 15 години
– качествени материали

НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ!

Мнения на клиенти

Семейство Борис и Вили

“Уважаеми бъдещи клиенти на фирма Билдинг Корпорейшън с управител Борис Петров, ние живем от 60 години в кв. Красна Поляна в жилище с площ от около 50 кв.м., което се намира в триетажно блокче, строено през 1950г. с гредоред. След над 60 години експоатация, покривът ни се нуждаеше от ремонт. Наехме г-н Петров и хората му и искаме да споделим нашата, и на живущите във средния вход на блока, благодарност от прецизно и професионално свършената работа.

Накратко казано: работи се съвсем бързо, много прецизно и майсторски – останахме изключително доволни – доверете се на Билдинг Корпорейшън и няма да сгрешите”

Светльо Борисв

“Попаднах на фирмата чрез интернет, търсейки “ремонт на покрив”. Обадих се без особени очаквания, но останах приятно изненадан. Екипът се отзова буквално на момента, след няма и час бяха у дома за оглед.

Въпреки неблагоприятното време  още на следващия ден бяха на покрива и отстраняваха течовете. Работата се оказа повече отколкото изглеждаше първоначално, но екипът се справи успешно за броени часове.

Бързи, точни и коректни, за което им благодаря сърдечно и отново бих ги потърсил при евентуални проблеми в бъдеще. Препоръчвам ви да ги ползвате и ще останете доволни! Гр.София, кв. Бъкстон”

Александър Ангелов

“Здравейте, препоръчвам работата с момчетата от “Покривни услуги”. Наех ги за цялостен ремонт на покрив на един вход от стар панелен блок.

Договорихме се за определени услуги и те предложиха време за изпълнение от 3 дни, което ми се стори малко и бях подготвен за повече. Изненадаха ме приятно, когато на втория ден бяха готови. Работата беше изпълнена както се договорихме.

Нямам никакви забележки. Работят качествено, бързо и съвестно. Определено бих се възползвал от услугите им отново.”

Свържете се с нас днес

Предстои ви ремонт на покрив и не знаете на кого да се доверите?

Част от нашите обекти

Желаете качествен ремонт и спазване на сроковете? Доверете се на професионалисти в ремонта на покриви!